Sådan Får Du Råd Til En Ny Cykel

cykler

Vi ved allesammen godt, at det er dyrt at købe en ny cykel. Det kræver penge, og at tjene penge kræver hårdt arbejde. Men for mig er det hårde arbejde helt klart det værd, når jeg sidder på min lækre, nye cykel, og kommer hurtigere frem på arbejde eller til sport.

I dette blogindlæg vil jeg fortælle hvordan jeg fik råd til en ny cykel, hvordan du kan gøre det samme, og hvordan man faktisk kan købe sig selv en lækker cykel, også selvom man ikke har mange penge. Let’s go!

Husk at genbrug er en mulighed

Husk på, at det altid er en mulighed at tage i genbrug. Du har sikkert hørt dette forslag før, og du er måske ikke meget for at købe en brugt cykel. Sandheden er bare, at du kan få en rigtig fed cykel hos genbrug, og hvis du selv er dygtig, kan du nemt fikse cyklen, og gøre den lige så god som ny. Sommetider er det også det værd, at tage i genbrug, købe en ny cykel, tage den ned til cykelhandleren, og så er du kørende.

En anden mulighed for at købe en brugt cykel er selvfølgelig også DBA.dk. Her kan du finde rigtig mange fede cykler til fine priser, men pas på at du ikke bliver hæler ved at købe en cykel, som er blevet stjålet. Det kan du forhindre ved at kræve en købskvittering fra dengang cyklen blev købt. Beslut dig for, at hvis personen ikke kan fremvise en købskvittering, køber du ikke cyklen. Så nemt er det.

En anden mulighed er også politiauktioner. Hos disse auktioner kan du købe cykler, som er blevet stjålet, men som man ikke har været i stand til at finde tilbage til ejermændene. Det er så vidt jeg ved politiet som står bag dette initiativ, og det kan anbefales at prøve mindst en gang. Du kan virkelig købe en fed cykel her, som er næsten så god som ny.

Du kan låne hos Modus Finans

En anden mulighed er at tage et lån. Du kan enten tage et banklån, et forbrugslån eller et kviklån. Jeg anbefaler banklån, men hvis du gerne vil have noget hurtigt, let og simpelt, så kan et forbrugslån eller et kviklån varmt anbefales. Her kan vi anbefale Modus Finans, som vi kender mange, som har brugt til lån af penge. Det fungerer super godt, men husk på at du en dag skal tilbagebetale de lånte penge.

Hav en god dag allesammen! Vi ses igen næste uge, hvor vi har endnu et spændende indlæg til jer.